(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

rekening:

BE85 5230 8016 3606

TRIOBEBB

Met uw bijdragen (eenmalig of maandelijks kunnen wij ons studiefonds op peil houden en onze petekinderen een toekomst geven

Op 21 januari 2023 heeft Vzw Los Gorriones weerom een nieuw project ingehuldigd. Ditmaal streken we neer in Chincha Alta, de thuisbasis van Kinrooienaar Frans Parren van 'Solidair met El Carmen'. Frans kon ons in 2022 overtuigen van de waarde van zijn project en de noodzaak om te investeren in kinderen met diverse handicaps.

'Solidair met El Carmen' kon ons een zo goed als kant en klaar lokaal voorstellen waar deze kinderen konden opgevangen en behandeld worden. Het enige dat ontbrak was de implementatie van het lokaal. Met de financiële ulp van de Provincie Limburg konden we dit realiseren en het centrum omtoveren tot een volwaardig therapiecentrum.

Met de fondsen die we ter beschikking hadden gingen we over tot aankoop van rolstoelen, massagetafels, een therapeutisch fietsje, speciale zitballen, krukken, douchestoel, warme en koude compressen, looprekjes, een brug met evenwijdige leggers en therapeutisch spelmateriaalen twee tablets en meubeltjes. Dit alles voor de therapiezaal.

Voor het bureel werd een wifi-antenne voorzien, een laptop en een printer.

In eigen beheer werd door lokale mensen de therapiezaal voorzien van mooie schildering en een gulle schenker zorgde voor een mooi betegelde binnenkoer.

Tenslotte hebben we nog een bedrag voorzien voor bijkomende opleiding van de therapeuten die hier op 'vrijwillige basis' deze kinderen behandelen.

Het project draagt de mooie naam:

"Una caricia con el corazón."

"Een streling met het hart"